A Forever 365 ALOE VERA termékei
Már a történelem legrégebbi feljegyzései között is találhatunk adatokat az aloe veráról, a természet ajándékáról, többek között az ókori kínaiak is felismerték az aloe jelentőségét a mindennapi életben. Az aloe vera értékeit változatlanul megőrizve szelte át az idő és a kultúra határait, és évszázadok óta gazdagítja a természet kincseit kereső és értő fogyasztó életét.
Egyes források szerint Marco Polo, Napóleon, Hippokratész és Leonardo da Vinci is használták e különleges növényt. A tudomány világmegváltó eredményeit is sokszor a természetes folyamatok, anyagok megértésének köszönhetjük, emlékezzünk csak Edward Jennerre, Louis Pasteurre vagy Szent-Györgyi Albertre. Felfedezéseik segítettek fenntartani az egyensúlyt a hivatalos orvoslás és a természet megértésén alapuló védekezés között.
Az aloe vera ismertsége az elmúlt 20-25 évben robbanásszerűen megnövekedett és elnyerte az őt megillető helyét a világban. A fejlesztések során nagy figyelmet fordítottak a növény termesztésének tökéletesítésére, hogy megóvják, és minél inkább kiteljesítsék a benne rejlő értékeket. Kutatók az aloe különböző felhasználási alternatíváit, valamint több ezer minőségi terméket fejlesztettek ki.

Az aloe verát napjainkban 55 országban termesztik, többek között Kínában, Indiában, Dél-Amerikában (Venezuelában, Guatemalában és Costa Ricán), Közép-Amerikában (Mexikóban, Kaliforniában), Észak-Amerikában (Texasban és Arizonában), számos európai országban, valamint Ausztráliában is. Az aloe vera feldolgozása és forgalmazása mára valóban világméretű iparággá nőtte ki magát.

Az aloe vera tanulmányozásával eltöltött évtizedek alatt felismertük, hogy e növény kiváló bőrápoló tulajdonságai mellett, nagyszerű lehetőséget biztosíthat a kiegyensúlyozott táplálkozás természetes kiegészítésére is. Az aloe vera hatóanyagai segíthetnek a szépség és az egészség megőrzésében. Termékeink biztonságát a Nemzetközi Tudományos Aloe Tanács irányelvei teremtették meg. Elsődleges célunk, hogy a folyamatos fejlesztések mellett a jövőben nagy hangsúlyt fektessünk a fogyasztók kényelmét szolgáló praktikus csomagolásokra is. Reméljük, hamarosan Önt is az elégedett aloe vera vásárlók egyre szélesedő táborában üdvözölhetjük, és személyesen is megtapasztalhatja jótékony hatásait.

Szeretnénk felhívni figyelmét új termékünkre, a Forever 365 Aloe Vera Second First-re, mely szórófejes kiszerelésének és 1 literes csomagolásának köszönhetően praktikus segítség a bőrápolásban. A termék megrendelhető on-line áruházunkban vagy megvásárolható üzletünkben.

Figyelem! Az aloe vera használata nem helyettesíti a változatos étrendet és az egészséges életmódot.A NEMZETKÖZI TUDOMÁNYOS ALOE TANÁCS TANUSÍTVÁNYÁNAK PECSÉTJE ÉS A TAGSÁGI IGAZOLVÁNY MEGTEKINTHETŐ.


A képre kattintva nagyobb méretben nyílik meg.

Forever Life Products KFT.
(XIII. Ker.) 1137 Budapest, Katona József u. 10/a.
Tel.: 330-36-46
Fax: 430-03-50

E-mail: forever@forever-life-products.hu

Nemzetközi Tudományos Aloe Tanács (I.A.S.C.)

Az Aloe termesztés, a gyártási technológia és a kész termékek
folyamatos minőségi ellenőrzésére, valamint a tudományos kutatás
céljára Rex Maughan 1981-ben létrehozta a Nemzetközi
Tudományos Aloe Tanács-ot. Aki jelenleg a Forever Living (FLP) tulajdonosa.

Mára az aloe termékgyártóknak, -feldolgozóknak, kereskedőknek kivétel nélkül meg kell felelniük az iparággal szemben támasztott magas etikai normáknak. Az International Aloe Science Councilon (Nemzetközi Tudományos Aloe Tanács) közreműködésével az iparág megszilárdította szándékát, hogy a legjobb minőségű aloeval lássa el a világot. Az a tény, hogy a fogyasztók széles körben elfogadják az aloet, azt bizonyítja, hogy az IASC jól halad céljainak megvalósításával. Az aloe imázs soha nem volt erősebb.

Termékeink 946 ml-es kiszerelésben kaphatóak.

MegnevezésBruttó fogy. ár
Forever 365 Aloe Vera Gél 946 ml. natúr4.990,-Ft
Forever 365 Aloe Vera Juice 946 ml. natúr4.990,-Ft
Forever 365 Aloe Vera Second-First 1 liter natúr4.990,-Ft
Forever 365 Aloe Vera Lotion testápoló krém Jojobával és E vitaminnal 532 ml.2.400,-Ft
Forever 365 Aloe Vera Lotion testápoló krém A, E, B vitaminokkal 532 ml.2.400,-Ft
Forever 365 Aloe Vera MSM krém 226 ml.1.311,-Ft
Hälsa szappan (3 darabos Aloe Vera hidratáló szappan)1.107,-Ft

Ízesített termékek:Bruttó fogy. ár
Forever 365 Narancs-Papaya 946 ml.4.990,-Ft
Forever 365 Áfonya-Alma 946 ml.4.990,-Ft


946 ml. 4.572 Ft-ért az Öné lehet ( 4.833 Ft / 1 liter )Fővárosi Bíróság Gazdasági Kollégiuma végzés 2009.07.09

Megtekinthető itt

A FOREVER 365 ALOE VERA ítélete a FOREVER LIVINGGEL szemben 2009.05.26.

Megtekinthető itt

A FOREVER 365 ALOE VERA elsőfokú ítélete (védjegybitorlási perben) a FOREVER LIVINGGEL szemben.

Megtekinthető itt

A FOREVER 365 ALOE VERA jogerős ítélete (védjegybitorlási perben) a FOREVER LIVINGGEL szemben.

Megtekinthető itt

A FOREVER 365 ALOE VERA jogerős ítélete (az ideiglenes intézkedés ügyében) a FOREVER LIVINGGEL szemben.

Megtekinthető itt

A FOREVER 365 ALOE VERA elsőfokú ítélete a FOREVER LIVINGGEL szemben.

Megtekinthető itt