A Tahiti Pol' NONI

A természet kincsestára kifogyhatatlan, mindig öröm felfedezni értékeit. Ezek közül is az egyik legkülönlegesebb a Morinda citrifolia, más néven a noni. Ennek a növénynek az összes alkotóeleme: gyökere, levele és a gyümölcse is tápanyagokban gazdag, ahogy a civilizációtól távoli édenben élők már régóta tudják. A polinéziai szigetvilágban őshonos noni gyümölcs a föld értékeit jelképezi. Nagyon sok fontos tápanyagot tartalmaz, ugyanakkor sok hamis mítosz lengi körül.

Bizony így van. Nagyon sok a téves információ a noni gyümölcslével kapcsolatban. Miközben sok forgalmazója még azt sem tudja, hogy a noni egy gyümölcs, a fiatalság szereként, vagy mindent gyógyító csodaszerként reklámozzák, és azt állítják, hogy az ő termékük az eredeti. De honnan tudhatjuk, ki mond igazat?

A válasz kézenfekvő. A Polinesian Health Product céget jegyezték be, mint eredeti Noni Juice-t forgalmazó vállalatot, mely Michel Guillemett kitartó munkája eredményeképpen született. A Tahiti Noni Juice megalkotója a polinéz szigetvilág természetkutatásának szentelte életét, és a nonit fogyasztó őslakosok körében szerzett jó tapasztalatok ösztönözték a noni jobb megismerésére. Elhatározta, hogy az egész világ számára elérhetővé teszi e növény fantasztikus előnyeit.

Vele készítettünk riportot, miután visszatért a polinéz szigetekről:

Michel Guillemett: Vállalatunk 1989-ben alakult Tahitin. 1992-ben vezettem be az első Noni Juice-t a tahiti piacon. Később sok más cég próbált noni juice-t, vagy ahhoz hasonló terméket készíteni, de az eredeti, az őslakosoktól megismert noni készítményt nekem sikerült megalkotni. Ma már Európa számos országába, Ázsiába és az Egyesült Államokba is szállítunk. Ezek azok az országok, ahol a Tahitiról származó készítményünk kapható.

A legtöbb időmet Tahitin töltöm a Noni Juice gyártási folyamatainak ellenőrzésével, hogy mindig kiváló minőségű termék készüljön. Ellenőrzöm, hogy nem használnak-e rovarirtót, vagy más vegyszereket a művelés során, amelyek kárt tehetnének a növényben. Személyesem felügyelem, hogy a termék megfelel-e a legmagasabb higiéniai elvárásoknak.

A nonit Polinéziában őshonos, vadon élő fáról szüreteljük. Ezek a fák nem szennyezettek, mert nem kezelték őket semmilyen vegyszerrel. Amikor leszedjük a gyümölcsöt, akkor vigyáznunk kell arra, hogy érettek, de ne teljesen érettek legyenek. Miután leszedtük, meghámozzuk, és így várjuk meg, míg teljesen meg nem érik. Sok különböző, az idősebb helyi lakosoktól kapott recept alapján dolgoztuk ki a legjobb összetételt. A Noni Juice összeállításakor érett és éretlen gyümölcsöket keverünk össze megfelelő arányban, ehhez adagoljuk a levelekből származó kivonatot, illetve többféle gyümölcs sűrítményét, melyek kellemes zamatukkal kiegészítik a noni elsőre talán kissé szokatlan ízét.

A Noni Juice-t három különböző feldolgozásban forgalmazzuk: 100% tiszta Noni Juice, kifacsart Noni Juice, valamint a noni gyümölcspépből származó Noni Juice. Ezen kívül készítünk még szárított noni gyümölcsöt is.

A Noni Juice a természet kincse. Fedezze fel Ön is varázsát!

Javasolt alkalmazása: minimum napi reggel 30 - 50 ml.
maximum reggel, délben, este 30 - 50 ml.

Figyelem! Fogyasztása nem helyettesíti, csak kiegészíti a változatos étrendet és az egészséges életmódot.

A Tahiti Pol' Noni gyümölcslé 8.790,- / liter az Öné lehet!